Vi har et ønske om at podcast´en vår skal være både spennende og lærerik for dere lyttere. Hvis dere har noen innspil, ris eller ros tar vi gjerne i mot det på mail til kaya@cfoslo.no

ALLE EPISODER


Kaya & Kristin Holte - Alt eller ingenting

I denne førjuls episoden møtes Kaya & Kristin igjen i studio. Tema for episoden er «Alt eller ingenting». Mere kjent som svart/hvit tankegang.


Lockdown 2.0

Gym i Oslo och Bergen stänger återigen och vi pratar igenom strategier för att klara av träningen så bra som möjligt kommande veckor.


Soroush Jozani - Mindset del 2

I denne episoden fortsetter Kaya og Soroush å snakke om tilstedeværelse og tankesett for å takle både med- og motgang bedre. Det blir snakket om bevisst praksis, Crossfit Games og mye mer!


Marie Rognstad- CrossFit-talent

I dagens episode har vi besøk av en av Norges beste tenåringer i Crossfit. Marie Rognstad har trent CrossFit i 2 år på Crossfit Jessheim, og klarte på imponerende vis å bli topp 50 i verden under hennes første open.


Kondisjonstrening del 2 - Simen Aaslund

Kaya er tilbake med en ny episode av Wolfpack Training Podcast. Denne gangen blir det en fullpakket episode om kondisjonstrening med kunskapsrike Simen Aaslund. - Når skal du trene med høy intensitet, og når skal du ha rolige langkjøringer?


Andrea Solberg - Klar for CrossFit Games

I dagens bonusepisode møter vi CrossFit-atleten och Andrea Solberg.Andrea skall i helgen sammen med Kristin Holte gjennomføre CrossFit Games på CrossFit Oslo. I episoden får du lære mer om både Andreas oppvekst, 2019 års succésesong og hvordan forberedelsene mot Games har varit.


Søvn- Med Kaya

I dagens episode går podcastvert Kaya solo og lærer oss mer om søvn. Hvor viktig er det egentlig at vi sover og hvor mange timers søvn er egentlig optimalt? Hun prater om hvordan søvn påvirker vårt treningsresultat og går også gjennom nyttige verktøy for hvordan vi kan sove bedre.


Ny programmeringssyklus & spørsmål fra lytterne

I Wolfpacktraining sin første episode for høsten kommer Joakim Rygh tilbake i studio. Joakim går igjennom programmeringen for året, og forklarer oss tanken bak styrke syklusen som starter Mandag 24.08 og 12 uker frem i tid.


Matilde Garnes- CrossFitatlet og Boxeieire

I dagens episode møter vi CrossFit-atleten och boxeieren Matilde Garnes.Matildes beste tips for utvikling i CrossFit. Hvordan går det med hennes nye box CrossFit Trondheim? Hvordan det føles at det ikke blir noe CrossFit Games for Teams i år.


Simen Aaslund - Hvordan få bedre kondisjon del 1

Vår treningsspecialist Simen er tilbake i studio.Gjennomgang av fysiologien bak det som gir deg god kondisjon. Hvilken effekt har intervaller på kondisjonen vår? Hvorfor skal vi trene lavintensitetstrening.


Lars Mæland- Tidligere Fyskisk Trener for Alpinlandslaget

I dagens episode møter vi Lars som har vært en fysisk trener for skiteamet i 6 år.Hvordan har de brukt crossfit som en treningsform. Hvordan bygge en lagkultur? Hvordan gjennomføre en Norseman med minst mulig trening?


Magnus - Masteroppgave innen fysisk prestasjon i Crossfit

I dagens episode møter vi Magnus Haugan som er en del av Wolfpack Training sitt team. Han er godt i gang med en spennende masteroppgave innen fysisk prestasjon i CrossFit.


Soroush Jozani - Mindset del 1

I første episode om mindset blir vi kjent med Soroush Jozani. Soroush er eier av ATA-Treningsutstyr, CrossFit Asker og kan det meste som er verdt å vite om mental trening. Dagens episode er full av tips på hvordan du kan jobbe med å ha et "Growth Mindset" og hvordan det kommer til å hjelpe deg i både trening og hverdag.


Jacqueline Dahlstrøm - Veien til CrossFit Games

I dagens episode får vi besøk av Jacqueline live fra Spania. Hun kvalifiserte til CrossFit games for første gang i 2019 og det er helt klart at dette ikke er siste gangen vi vil se noe til denne rå jenta. Jacqueline forteller om veien til Crossfit games og tar oss igjennom sesongen 2018/2019.


Eivind Ringard- Daglig Leder CrossFit Oslo

Eivind snakker om hvordan det har vært å være trener for Hele Norge trener på tv2. I tillegg snakker vi om når Crossfit boxene kan åpne igjen, og eventuelt restriksjoner det vil medføre. Vi får et innblikk i Eivind sin Crossfit karriere og han forteller oss om hvorfor han foretrekker å konkurrere på team fremfor individuelle konkurranser.


Erlend Namsvatn - Skadefri

I dagens episode får vi besøk av Erlend som jobber som Osteopat og Coach på Crossfit Oslo. Vi skal snakke om hvordan vi som elsker å trene Crossfit kan på best mulig måte holde oss skadefri. Erlend er en smart mann som gir oss ett nytt og mer lysbetont ord på skadeforebyggende trening, nemlig prestasjonsfremmede trening.


Kristin Holte & Joakim Rygh: Hvordan blir du bedre i CrossFit?

I dagens episode er vi så heldige som får Kristin Holte & Joakim Rygh tilbake i studio.Vi skal snakke om hvordan man blir god i CrossFit og verdien av en individuell programmering.


Ragnhild Seim - Kostholdsveileder

I dagens episode kommer Crossfit Oslo sin kostholdsveileder Ragnhild Seim til oss i Studio.Ragnhild er interessert i hva mat kan gjøre for oss opp mot trening og Crossfit noe dere vil få en innføring i, i dagens episode. Ragnhild forteller om sine topp 3 å tenke på når det gjelder kosthold


Henrik Walter Pettersen - Eier av Crossfit Fredrikstad

Hvordan er det egentlig å drive box i disse tider?I dagens episode får vi besøk av Henrik som vil fortelle oss om hvordan det går med Crossfit Fredrikstad under Covid-19.-


Kristin Holte

Hva skjuler seg bak Crossfit talentet Kristin Holte? I dagens episode får dere bli enda bedre kjent med hele Norges Crossfit stjerne! - Vi skal finne ut av hvor Holte genet kommer fra og hva Kristin drømte om å bli når hun ble stor. - Det er ikke til å unngå å snakke om mental trening når dette er en stor del av Kristin som utøver.


Simen Aaslund - Vedlikehold av formen under Covid-19

I dagens episode får du møte idrettsfysiologen Simen Aaslund. - Lær mer om hvordan vi påvirkes av inaktivitet. - Hvordan skal vi vedlikeholdet det nivået vi var på før Covid-19 inntraff Norge.


Wolfpack Training- Premiere med Kaya og Joakim

Bli kjent med WolfpackTraning og Joakim Rygh i vår første episode. Vi tar opp emner som: Crossfit for 10 år siden Hjemmetrening Ukens øvelse: Hvordan lære seg handstand walk.