Lockdown 2.0

Det är naturligt att man blir lite nere nu när gymmen återigen stängs. Målet vårt är dock att vi ska erbjuda så bra program igenom denna perioden att du hellre när du ser tillbaka på denna perioden känner stolthet över din egen insatts och att du klarade hålla formen.

Podcast:

Vi har lagat en kort podcastepisod med snabba tipps och tricks inför kommande 3 veckor för att hålla i din träning gående så bra som möjligt. Du finner den om du söker upp wolfpack training där du lyssnar på podcasts

Hur klarade du träningen sist det var lockdown?

När vi nu ska sätta mål för kommande veckor kan det vara bra att se tillbaka på hur du klarade att hålla träningen under våren när gymmen var stängda. Om du hade svårt att följa planen du själv eller vi satte upp är detta viktig info för att bestämma vilken träningsmängd du ska lägga dig på nu. Kom ihåg att 2 korta ökter i veckan kommer hjälpa väldigt långt för att hålla formen tills du är tillbaka.

Vilka program har vi?

Sist Coronaperiod hade vi relativt långa pass med mycket innehåll. En feedback från de som då hade svårt att få till träningen var att det kändes lite överväldigande. Den feedbacken har vi nu tagit till oss och vi försökt att hålla alla pass under 30 minuter och då göra det absolut viktigaste som är att jobba med hjärtat tillsammans med att bibehålla styrkan. För dig som vill göra mer än detta kan du läsa längre ned då vi gjort i ordning ganska många specialpass för denna perioden. För kommande period har vi 2 program:

Program 1- Tarzan
Detta är det enklaste programmet att få gjort då det bara kräver din kroppsvikt och lite plats i stugan (förutom de dagar det är löpning). 

Program 2 – Buzz Lightyear
För att göra detta program behöver du en Dumbbell eller Kettlebell. 

Om du har mer utstyr än detta rekommenderar vi att du istället följer den vanliga boxprogrammeringen som fortsatt ligger uppe och eventuellt gör små anåassningar

Du kan redan nu se programmen för vecka 46 här på bloggen och varje söndag släpper vi kommande vecka precis som vi gör med den vanliga boxprogrammeringen

Båda passen liknar på varandra och tar inte mer än 30 minuter att genomföra. För att göra det enklare att ha en rutin på passen kommer återigen Helene göra live-pass på Facebook i gruppen «Wolfpack Training» klockan 10.00 varje dag (Sök om att bli medlem om du inte redan är det)

Specialprogram

För dig som har extra motivation till mer träning kan detta vara en utmärkt period att jobba med svagheter eller något man länge velat lära sig. Vi har via hemsidan Fitr lagat små korta specialprogram som tar dig allt från 10-30 minuter att genomföra 2-3 gånger i veckan. Programmen som vi lagat är följande:

Lär deg handstand: https://app.fitr.training/p/7248
Ta din första Pull up: https://app.fitr.training/p/7246
Coreprogram med Andrea Solberg: https://app.fitr.training/p/7241
Overhead Mobility med Andrea Solberg: https://app.fitr.training/p/7240
Löpprogram med Simen Aaslund: https://app.fitr.training/p/7233
Pistolprogram: https://app.fitr.training/p/7225
Handstand Walk: Kommer här under veckan
Lär dig Double Unders: Kommer här under veckan

Corona Games 2.0

För att ge dig lite extra motivation för din träning genomför vi 19-22 november Corona Games. Detta blir en liten onlinetävling som bara finns där för att ge dig något att träna lite extra inför. Man har möjlighet att vara med i Tarzanklassen (Bodyweight och stuegolv) eller Buzz Lightyear (Du trenger en dumbbell på +22.5 och 15 kg och ett stuegolv). Mer information om detta kommer till nästa vecka.

Vi hoppas att nedstängningen av gym blir kortvarig men står alltid redo att hjälpa er med så bra träning som möjligt.