Nå som alle treningssenter er stengt kan det være utfordrende å opprettholde de gode rutinene med trening og fysisk aktivitet. Vi vet at fysisk aktivitet er viktig for god helse, og god helse er viktigere enn noen gang, så her kommer våre beste tips for å holde formen ved like.

  • Skap gode rutiner på treningen. Sett deg ned på søndag når ukens program har kommet ut på www.wolfpacktraining.no og legg en plan for hvilke dager og hvilke tidspunkt du skal trene. Vi kommer til å kjøre øktene live på facebook eller zoom på ettermiddag, så å bli med der kan være en fin forpliktelse som kan hjelpe deg opp av sofaen.

  • Avtal trening med noen andre. Inviter gjerne med deg de du bor med, eller andre venner eller familie via live stream. Hvis du har avtalt et tidspunkt med noen andre er det ofte lettere å komme i gang og det kan være lettere hvis man er flere som kan motivere hverandre.

  • Ta med barna på trening.
    Nå som barna må være hjemme fra skole og barnhage er det fint å ta dem på trening både for aktivere dem, og for å få oss selv i gang. Programmet på Wolfpack Training vil fungere like fint for barn som for voksne. Bare bruk skaleringene i programmet sånn at barna også opplever mestring.

  • Sett deg realistisk mål.Ikke la deg demotivere av at øktene inneholder flere deler eller tar 40-60min. Hvis du har dårlig tid, eller synes det er tungt å komme i gang er det lurt å bare plukke seg ut en del av økten som du skal ha som mål å gjennomføre. Når du har gjort den delen kan du enten si deg fornøyd med dagens innsats og gi deg der, eller velge å fortsette med en del til eller resten av økten nå som du allerede er varm.

Lykke til med treningen!

Text av: Simen Aaslund